پشتیبانی ۲۴ ساعته

۰۹۱۲۳۴۵۶۷۸۹

بلغور جو دو سر با شیر

واد لازم برای طرز تهیه اوتمیل دارچینی

  • آب یا شیر۱ پیمانه
  • جو دوسر پرک۱ پیمانه
  • عسل یا شیره انگور یا شکر قهوه‌ای۱ قاشق غذاخوری
  • نمکنوک قاشق چای‌خوری
  • دارچین۱ قاشق چای‌خوری
  • مغز بادام یا گردوبرای تزیین

مراحل طرز تهیه اوتمیل دارچینی

در یک قابلمه متوسط، شیر یا آب را به جوش بیاورید. برای تهیه این اوتمیل می‌توانید از انواع شیر، از شیر لبنی گرفته تا انواع شیر گیاهی مثل شیر نارگیل، شیر بادام یا شیر فندق استفاده کنید. همچنین ترکیب نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه آب هم توصیه می‌شود. پس از جوش آمدن مایع، جو دوسر پرک، عسل، شیره انگور یا شکر قهوه‌ای، نمک و دارچین را باهم مخلوط کرده و بعد به قابلمه اضافه کنید تا خوب باهم ترکیب شده و بپزند.

نکته: اضافه کردن قدری نمک کمک می‌کند تا اوتمیل شما طعم مطبوع‌تری بگیرد. پس پیشنهاد می‌کنیم از ریختن آن صرف نظر نکنید.

اوتمیل دارچینی

جو دوسر پرک برای پختن به حدود ۵ دقیقه زمان احتیاج دارد. پس از گذشت این مدت و قوام پیدا کردن اوتمیل شما، ترکیب را از روی گاز برداشته و در کاسه موردنظر سرو کنید. می‌توانید روی آن را با انواع مغزها مثل مغز بادام، گردو یا فندق و همچنین انواع میوه‌های موردنظر خود مثل موز و توت‌فرنگی سرو کنید.

ارزش غذایی اوتمیل دارچینی

یک کاسه اوتمیل دارچینی در وعده صبحانه، حاوی ۲۲۳ کالری، ۱۲٫۳ گرم شکر، ۳۴۳ میلی‌گرم سدیم، ۰٫۳ گرم چربی، ۴۱٫۴ گرم کربوهیدرات، ۹٫۲ گرم پروتئین و ۲٫۵ گرم کلسترول است.

همچنین برای اینکه وعده صبحانه غنی‌تری به لحاظ دریافت ویتامین‌ها و مواد لازم برای بدن داشته باشید، می‌توانید دانه چیا را به کاسه اوتمیل خود اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری (معادل ۲۸ گرم) از این دانه، حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی از جمله پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، کلسیم، آهن و منیزیم است. همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده، به کاهش وزن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

سوالات متداول در طرز تهیه اوتمیل دارچینی

در این مطلب با طرز تهیه اوتمیل دارچینی ساده و خوشمزه در خانه آشنا شدیم. درست کردن این صبحانه بسیار آسان است و خیلی زود آماده می‌شود. در ادامه، به برخی از سوالات متعدد و رایج شما در خصوص این وعده غذایی پرخاصیت پاسخ می‌دهیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا